Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

RVS Spoeltafels 

Zoekt u RVS Spoeltafels voor uw horeca onderneming? Wij bieden een uitgebreid assortiment. Een spoeltafel is ideaal voor gebruik in de horeca zoals in een restaurant, bakkerij, broodjeszaak, cafés, frietkot of bijvoorbeeld een brasserie. Wij bieden diverse spoeltafels met een moderne uitstraling, uiteraard geproduceerd van onderhoudsvriendelijk materiaal. De RVS spoeltafels of spoelbakken uit ons assortiment zijn stuk voor stuk kwalitatief zeer sterk en eenvoudig te integreren in een bestaande setting. Natuurlijk zijn ze niet alleen in te zetten in de horeca. Ook bij barbiers, winkels, keukens of in de zorg is dit meubilair zeer bruikbaar. 

RVS spoeltafels: handig in gebruik 

Voor de horeca is een spoeltafel de spil in iedere keuken. U besteedt tenslotte een groot deel van uw tijd aan het spoelen van uw materiaal en te bereiden voedsel. Of u nu wast, snijdt of schilt of een andere voorbereiding treft, het verloopt een stuk prettiger met een handige tafel. Wij bieden verschillende modellen spoeltafels met extra ruimte. Daarmee maakt u het plannen, voorbereiden en verwerken van uw maaltijden een stuk eenvoudiger. Natuurlijk zijn alle spoeltafels in ons assortiment een comfortabele basis om aan te werken. Ze bieden u veel ergonomische voordelen. en zijn daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk. 

De verschillende uitvoeringen van onze RVS spoelbakken 

Of u nu een spoeltafel of spoelbak zoekt voor de keuken in uw horeca onderneming, de zorg, een winkel of als barbier, hij is altijd onmisbaar. Natuurlijk bieden wij de bakken in diverse maten en uitvoeringen. Tenslotte is ieder bedrijf of iedere instelling weer anders. Kiest u voor een enkelvoudige of dubbele spoeltafel? Wilt u een smalle of brede werktafel met spoelbak of wellicht wilt u tevens een vaatwasser integreren? Alles is mogelijk. Waar u ook voor kiest, onze tafels hebben stuk voor stuk een moderne uitstraling, bieden veel comfort en onbegrensde mogelijkheden. Ze zijn functioneel en hebben een hoogwaardige afwerking.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...