Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Contact grills 

Bent u op zoek naar contact grills voor uw horeca onderneming? Bij ons vindt u een zeer divers assortiment van gerenommeerde merken zoals CombiSteel, Waring commercial en Buffalo. Het grootste voordeel van een contact grill is uiteraard dat uw gerechten snel warm en gaar zijn. Andere voordelen van een contact grill zijn dat het apparaat weinig ruimte in beslag neemt en dat u er een uitgebreid scala aan gerechten mee kunt bereiden. Natuurlijk wilt u wel een contact grill die perfect werkt. Als u wilt profiteren van een uitstekende contactgrill van degelijk materiaal en een lange levensduur, bekijk dan de vele mogelijkheden die wij bieden en bekijk de verschillen. De opties zijn zeer uiteenlopend. 

De vele soorten contact grills 

Een contact grill heeft voor iedereen weer een andere functie. Heeft u een grote horeca onderneming met een uitgebreide klantenkring of gebruikt u de grill minder frequent tijdens uw werk? Dat bepaalt waarschijnlijk de  keuze die u maakt voor het soort grill dat u aan wilt schaffen. We hebben enkele contact grills met een omvang van 25 tot 40 centimeter maar ook dubbele grills tot wel 57 centimeter. De mogelijkheden zijn zeer divers: zo kunt u kiezen voor platen die zich aanpassen aan de dikte van het voedsel, een instelbare warmteregeling en een uitneembare lekbak. De constructies zijn veelal van RVS, de grillplaten zelf zijn van van gietijzer. 

De vele mogelijkheden van een contact grill 

Een contactgrill is natuurlijk ideaal als u snel iets wilt opwarmen of grillen. Door de dubbele bereiding tussen twee grillplaten bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Door zijn kleine formaat staat een contact grill niet snel in de weg en kunt u toch snel heerlijke gerechten bereiden. Het voordeel van een contact grill is bovendien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Omdat de platen van een contact grill zich aan de dikte van het voedsel aanpassen is de warmteregeling altijd optimaal. Of u nu vlees grill of vis, een panini of groente, een contact grill is altijd een ideale manier voor de beste bereiding van uw gerechten.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...