Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

RVS planken en wandrekken 

Bent u op zoek naar RVS planken of wandrekken? Wij bieden een uitgebreid assortiment voor iedere professionele horeca onderneming. Een multifunctionele RVS plank biedt een uitkomst voor iedere keuken waar hard wordt gewerkt. U kunt er uw kookgereedschap op kwijt, maar natuurlijk ook kruiden, sauzen, pannen, borden, bestek of andere zaken die veelvuldig worden gebruikt in uw keuken. Een RVS plank is een hygiënische oplossing en geeft bacteriën en vocht geen kans om problemen te veroorzaken. Met de gepolijste finish zijn onze RVS wandplanken bovendien een streling voor het oog. 

RVS planken van een hoogwaardige kwaliteit 

Heeft u een drukke keuken of een keuken met een beperkte ruimte? Dan bieden RVS planken of RVS wandrekken een ideale oplossing. De wandplanken van RVS uit ons assortiment zijn gemaakt van een hoge kwaliteit nikkel verchroomd staal en bieden een robuuste opslagruimte. Het duurzame materiaal gaat lang mee en biedt bescherming tegen diverse invloeden zoals spatten en stof. De constructies van onze RVS planken en RVS wandrekken zijn van degelijk en hoogwaardig materiaal. Onze RVS planken en RVS werktafels zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en uitgevoerd in meerdere modellen. Bekijk snel de vele mogelijkheden.

RVS werktafels of RVS wandrekken 

Biedt een RVS plank niet voldoende opbergruimte of wilt u graag werken met een werktafel met geïntegreerde planken? Dan zijn onze RVS wandrekken een ideale plek om voedsel te bereiden. Handig met maximale opbergruimte boven uw werkblad en een plek voor al uw benodigdheden.
RVS wandrekken zijn bovendien eenvoudig te plaatsen. Zijn uw wanden niet sterk genoeg voor een RVS plank? Ook dan is een RVS werktafel een perfectie optie. Net zoals onze RVS planken zijn ook onze wandrekken gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal dat lang meegaat. Zo kunt u nog jaren profiteren van een perfecte werktafel.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...