Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Een salade buffet, of ook wel een saladebar genoemd, zorgt voor een hygiënische presentatie van uw producten. Een saladebar zorgt ervoor dat uw producten koel en vers blijven zonder smaakverlies. Onze professionele saladebars zijn uitgevoerd met een hoestscherm, waarvan sommigen met verlichting. Bij Horeca Koelen is er dankzij het grote assortiment een breed aanbod in saladebars en koelbuffetten. 

Diverse saladebar uitvoeringen

Er zijn diverse uitvoeringen in houtdecor in verschillende kleuren. Ook zijn er robuuste stalen uitvoeringen die zeer gemakkelijk in onderhoud zijn dankzij de handige opbergvakken De saladebars zijn zowel statisch als geforceerd gekoeld en voorzien van automatische ontdooiing (zie beschrijving product). Door de uitstekende isolatie blijven uw producten altijd op de juiste temperatuur. Er zijn ook energiezuinige uitvoeringen beschikbaar. 

Salade buffets worden veelal gebruikt in horecagelegenheden zoals restaurants, all you can eat restaurants, lunchroom, kantines maar ook in bijvoorbeeld in kantoren met een bedrijfskantine. Wij bieden dan ook saladebars aan die geschikt zijn voor intensief gebruik. 

Wilt u meer informatie over onze saladebars of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikt salade buffet? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 

Definities klimaatklassen: Klimaatklasse 4 = +30°C en een relatieve luchtvochtigheid van 55% Klimaatklasse 5 = +40°C en een relatieve luchtvochtigheid van 40% Klimaatklasse 7 = +35°C en een relatieve luchtvochtigheid van 75%

Klimaatklasse SN = omgevingstemperaturen van +10°C tot +32°C Klimaatklasse ST = omgevingstemperaturen van +16°C tot +38°C Klimaatklasse T = omgevingstemperaturen van +16°C tot +43°C 

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...