Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

koelwerkbank

Een gekoelde werktafel is een multifunctioneel apparaat dat onmisbaar is in professionele keukens. Dit apparaat koelt namelijk, maar vormt tegelijkertijd ook een werkbank waaraan maaltijden kunnen worden voorbereid. Bij Horeca Koeling vindt u een uitgebreid assortiment gekoelde werkbanken van uitstekende kwaliteit, van toonaangevende merken en budgetmerken zoals Polar, Combisteel, Mercatus en Ecofrost.

Een professionele koelwerkbank voor iedere horecazaak

Het aanbod koelwerkbanken is zeer gevarieerd met verschillen in merken, prijs, design en techniek allemaal geschikt voor restaurant, cafetaria, bakkerij, grillroom broodjeszaak, traiteur en andere professionele gebruikers. Kiest u bijvoorbeeld voor een budgetmodel?  Dan kan er een verschil zijn met een A merk in energiezuinigheid, design en kwaliteit in de afwerking van bijvoorbeeld de scharnieren. Of u nu budget of A merk koopt, ze voldoen allebei aan de hoge eisen die de professionele gebruik hier aan stelt.

Werkbanken met verschillende soorten ontdooiing

Een koelwerkbank heeft een geforceerde koeling met ontdooicyclus of heetgas ontdooiing. Dit omdat er vaak ijsvorming ontstaat op de verdamper als gevolg van het koelen. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling zodat uw producten optimaal gekoeld blijven.

Ontdooicyclus of heetgas ontdooiing

De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper smelt. Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt. Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct. Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw werkbank koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koellichaam.

Snelle bezorging en uitstekende service

Wilt u meer informatie over onze koelwerkbanken of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte koelwerkbank? Neem contact met ons op door te bellen naar 038081172 en wij helpen u graag. Natuurlijk is het mogelijk om de koelwerkbank die u nodig heeft ook direct online te bestellen. Daarbij profiteert u van een zeer snelle bezorging en geld terug garantie. Ook wanneer u juist een vrieswerkbank of andere keukenapparatuur, zoals horeca fornuizen, nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Definities klimaatklassen:

  • Klimaatklasse 4 = +30°C en een relatieve luchtvochtigheid van 55%
  • Klimaatklasse 5 = +40°C en een relatieve luchtvochtigheid van 40%
  • Klimaatklasse 7 = +35°C en een relatieve luchtvochtigheid van 75%
  • Klimaatklasse SN = omgevingstemperaturen van +10°C tot +32°C
  • Klimaatklasse ST = omgevingstemperaturen van +16°C tot +38°C Klimaatklasse T = omgevingstemperaturen van +16°C tot +43°C
Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...