Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Zeer snelle bezorging
7 klanten in de winkel

Koelwerkbank

Een koelwerkbank koelt en biedt tegelijkertijd een plaats voor het bereiden van maaltijden. Door deze multifunctionele werking zijn deze werkbanken ideaal voor de keuken in uw horecaonderneming. Alle koelwerkbanken van Horeca Koeling zijn van een goede tot zeer goede kwaliteit. U heeft bij ons keuze uit voordelige merken maar ook bieden we vele A-merken aan.

Een professionele koelwerkbank voor iedere horecazaak

Het verschil in koelwerkbanken zit in de kwaliteit, de hardware, het design en de techniek. Ons grote assortiment wordt voorzien van verschillende werkbanken met lades, voorzien van twee of vier deuren. Tot slot bieden wij u merken met een zeer professionele koeltechniek. Wanneer u kiest voor een budget model zal zowel het energieverbruik als de kwaliteit van onder andere het materiaal, de scharnieren en de ladegeleiders minder zijn dan bij duurdere merken.

Werkbanken met verschillende soorten ontdooiing

Een koelwerkbank heeft een geforceerde koeling met ontdooicyclus of heetgas ontdooiing. Allen zijn beschikbaar in energiezuinige uitvoeringen. Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, daarom zit er in al onze koelwerkbanken een ontdooicyclus. Hierdoor blijven uw producten optimaal gekoeld.

Ontdooicyclus of heetgas ontdooiing

De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper smelt. Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt. Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct. Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw werkbank koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koellichaam.

Snelle bezorging en uitstekende service

Wilt u meer informatie over onze koelwerkbanken of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte koelwerkbank? Neem contact met ons op door te bellen naar 038081172 en wij helpen u graag. Natuurlijk is het mogelijk om de koelwerkbank die u nodig heeft ook direct online te bestellen. Daarbij profiteert u van een zeer snelle bezorging en geld terug garantie. Ook wanneer u juist een vrieswerkbank of andere keukenapparatuur, zoals horeca fornuizen, nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.

Definities klimaatklassen:

  • Klimaatklasse 4 = +30°C en een relatieve luchtvochtigheid van 55%
  • Klimaatklasse 5 = +40°C en een relatieve luchtvochtigheid van 40%
  • Klimaatklasse 7 = +35°C en een relatieve luchtvochtigheid van 75%
  • Klimaatklasse SN = omgevingstemperaturen van +10°C tot +32°C
  • Klimaatklasse ST = omgevingstemperaturen van +16°C tot +38°C Klimaatklasse T = omgevingstemperaturen van +16°C tot +43°C


Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koeling aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koeling Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!