Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Blast Chiller

Een blast chiller, ook wel snelkoeler of snelvriezer genoemd, is onmisbaar in elke horecakeuken voor het snel invriezen of koelen van producten. Deze machines zijn eenvoudig te reinigen, dringen productverlies aanzienlijk terug en zijn uitgevoerd in duurzaam roestvrijstaal. In ons assortiment vindt u blast chillers van heel wat toonaangevende merken, waaronder Polar, Alpeninox en Combisteel, maar ook van budgetmerken. Ontdek snel het aanbod en vind de snelvriezer die aansluit bij uw wensen.

Welke blast chiller kiest u?

Als u een blast chiller gebruikt om etenswaren te koelen of bevriezen, vermijdt u smaakverlies van de producten. Bovendien blijven de etenswaren zo langer vers. Elke snelkoeler is geselecteerd op basis van een laag energieverbruik en de uitstekende functionaliteit. Bij de productomschrijving van het artikel vindt u de koel- of vriestemperaturen. Kiest u voor een CombiSteel Blast Chiller om op uw voedselingrediënten veilig, eenvoudig en razendsnel in te vriezen? Zoekt u als horecazaak naar een professionele snelvriezer van SARO? Eentje die beschikt over een slimme temperatuurregeling en in ongeveer 4 uur uw ingrediënten koelt tot een temperatuur van circa -18 graden Celsius.

Ontdek de Polar Blast chillers

Zoekt u een blast chiller van Polar? Met een ruime snelkoeler of -vriezer van dit merk heeft u voor de komende jaren genoeg plek om uw voedselvoorraden op te slaan en op peil te houden. Een echte horeca-topper van dit merk is bijvoorbeeld de Polar DN493. Deze machine koelt een grote hoeveelheid voedsel van +70 graden Celsius naar +3 graden Celsius. De machine is tevens in staat om binnen 4 uur voedsel van +70 graden Celsius te bevriezen tot -18 graden Celsius. Bovendien vindt u bij Horeca Koeling blast chillers in diverse afmetingen, geschikt voor diverse maten GN-bakken.

Vraag eenvoudig meer informatie aan

Wilt u meer informatie over een van onze blast chillers? Twijfelt u over de beste keuze voor uw zaak? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 038081172. Onze specialisten staan u graag bij met advies!

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...