Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Friteuses 

Professionele friteuses voor de horeca zijn geschikt voor iedere denkbare horeca keuken. Of u nu regelmatig frituurt of af en toe een gerecht bereidt in een friteuse, natuurlijk dient het apparaat wel aan uw wensen te voldoen. Zoekt u een kleine tafel friteuse of juist een professionele friteuse die zeer regelmatig gebruikt zal worden? Wij bieden een uitgebreid assortiment friteuses voor diverse toepassingen. Al onze modellen zijn volledig uitgerust om te kunnen zorgen voor een perfect resultaat. Bekijk snel ons assortiment en maak een keuze. Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan advies? Wij helpen u graag verder met handige tips. 

Friteuses in diverse uitvoeringen 

Voor een uitstekende friteuse waar u nog jarenlang plezier van wilt hebben kiest u natuurlijk graag voor een gerenommeerd merk. Wij bieden friteuses van de merken CombiSteel, GastroM en Buffalo. Daarmee haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. Zoekt u een enkele friteuse of een dubbel model? Wilt u een exemplaar met een onderkast en kiest u het liefst voor een model met een aftapkraan? Dat zijn de voornaamste vragen waar u zich op dient te richten bij het maken van uw keuze. Verder kunt u bij ons kiezen voor een friteuse op gas of een elektrisch model. De laatste friteuses zijn verkrijgbaar in 230 volt en 400 volt. 

Professionele modellen voor de horeca 

Als horeca bedrijf wilt u uiteraard kiezen voor snack apparatuur van een hoogwaardige kwaliteit. Tenslotte wilt u dat uw voedsel voldoet aan de hoogste standaarden en dat het apparaat nog lang meegaat. Onze modellen zijn stuk voor stuk solide en van een uitstekende kwaliteit. Ze zijn zuinig, hebben een ergonomisch design en zijn duurzaam in gebruik. Vanzelfsprekend zijn ze eenvoudig schoon te houden, verstelbaar en indien u dat wilt verplaatsbaar voor een optimale hygiëne. Bekijk snel onze uitgebreide collectie friteuses en maak de keuze die past bij uw horeca onderneming.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...