Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Tafelcaddy van hout

Een tafelcaddy is een onmisbaar item in de horeca en restaurants. Het is ontworpen om de tafels van gasten netjes en georganiseerd te houden, terwijl essentiële items zoals peper- en zoutstrooiers, olie- en azijnflesjes en andere specerijen binnen handbereik blijven. Deze houten tafelcaddy Olympia GM243 is zelfs uitgerust met een krijtbordje, waardoor het nog persoonlijker wordt.

Voor horeca en restaurants is de presentatie van gerechten en de algemene sfeer van de eetervaring van groot belang. Met deze tafelcaddy kunnen de tafels van gasten op een stijlvolle en functionele manier worden aangekleed. Het helpt bij het organiseren van het tafelgerei en voegt een persoonlijke touch toe aan de algehele presentatie van het restaurant.

De houten tafelcaddy's zijn gemaakt van duurzaam hout en heeft een stevige constructie die het mogelijk maakt om zware items op te bergen, zoals flessen en potten. Het biedt ook vier compartimenten die ruimte bieden voor verschillende soorten specerijen en sauzen. Het krijtbordje aan de voorkant van de tafelcaddy kan worden gebruikt om de naam van de gerechten, specerijen of de naam van het restaurant te schrijven.

Kortom, een tafelcaddy  is een geweldige investering voor elke horecagelegenheid of restaurant. Het biedt niet alleen praktische voordelen voor het organiseren van tafels, maar voegt ook een persoonlijke touch toe aan de algehele presentatie van het restaurant. Het is duurzaam en kan lange tijd worden gebruikt om gasten van het restaurant tevreden te houden.

Tafelcaddy van staal

Een tafelcaddy van staal is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De meeste zijn voorzien van een glad oppervlak dat gemakkelijk kan worden afgeveegd met een vochtige doek. Bovendien is staal een duurzaam en sterk materiaal, waardoor de tafelcaddy's bestand zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Tot slot biedt een tafelcaddy van staal een elegante en tijdloze uitstraling aan elke tafel. Het strakke en moderne ontwerp past goed bij zowel traditionele als eigentijdse tafelinstellingen. Kortom, als je op zoek bent naar een praktische, duurzame en stijlvolle manier om je tafel te organiseren, dan is een tafelcaddy van staal zeker het overwegen waard.


Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...