Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Slush machines, of drank machines, zijn al jarenlang populair en zijn nog steeds trending. Steeds meer cafetaria, restaurants, cafés en grotere hotelbedrijven zijn in het bezit van één of meerdere slush/drankmachines. Een van de redenen hiervoor is dat slush machines multifunctioneel inzetbaar zijn. Of het nu gaat om het maken van slush dranken, gekoelde cocktails, ijskoffie of milkshakes, deze slimme drankmachines kunnen het allemaal! In ons grote assortiment producten zijn verschillende voordelige en professionele slush/drankmachines aanwezig.

Verschillende soorten Horeca Koeling biedt de meest vooraanstaande merken aan op het gebied van slush/drank machines: Saro en Diamond. Het verschil in kwaliteit vindt u terug in het design en de techniek. Daarnaast kunnen er verschillen in de mate van energiegebruik en dus de duurzaamheid van het product zitten. Over het algemeen bieden wij bij Horeca Koelen energiezuinige producten aan. 

Wilt u meer informatie over onze professionele slush / drankmachines of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte slush / drankmachine voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...