Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

RVS werktafel

Zoekt u RVS tafels voor uw horeca onderneming zoals een restaurant, frietkot, brasserie of café? Wij hebben een uitgebreid assortiment werktafels van een uitstekende kwaliteit. Een RVS tafel is een onmisbaar attribuut in een horeca keuken. U kunt er niet alleen hygiënisch werken, maar ook ergonomisch biedt een RVS tafel veel voordelen. Natuurlijk zijn onze tafels verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Of u nu een blad wilt van drie meter of juist een smaller blad van een halve meter, wij helpen u graag met een werktafel op maat. Wij leveren werktafels van de merken CombiSteel, Vogue en GastroM, stuk voor stuk merken van een uitstekende kwaliteit.

RVS tafels in diverse uitvoeringen

Wij kiezen altijd voor kwaliteit, daarom zijn alle werktafels uit ons uitgebreide assortiment professioneel uitgevoerd. Onze werktafels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Zoekt u een hoge of een lage tafel, een lange of een korte, een tafel met of zonder onderbouw? Waar u ook voor kiest, u ontvangt altijd een werktafel van topkwaliteit. U kunt kiezen voor een gelaste of flatpacked werktafel, met of zonder achteropstand of onderschap. Wilt u graag een werktafel die u kunt inklappen of zoekt u juist een vaste basis in uw keuken? Bij ons vindt u elk denkbaar model.

RVS werktafels op maat

Als u een werktafel aanschaft wilt u daar natuurlijk op een ergonomische manier op werken. De hoogte en de breedte moeten in orde zijn voor de functie die de tafel heeft. Ook het aantal op te bergen materialen dat u nodig heeft voor uw werk moet goed te organiseren zijn. Vanzelfsprekend wilt u ook een tafel die eenvoudig te onderhouden is en die lang mooi blijft. Onze tafels zijn kras- en stootvast. Ze zijn van een stevige en stabiele kwaliteit en bieden een lange levensduur. Ze bieden u exact wat u nodig heeft en blijven in alle omstandigheden optimaal functioneren. Zo heeft u altijd de juiste werktafel voor iedere job.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...