Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

RVS werktafel

Zoekt u INOX tafels voor uw horeca onderneming zoals een restaurant, frietkot, brasserie of café? Wij hebben een uitgebreid assortiment werktafels van een uitstekende kwaliteit. Een RVS tafel is een onmisbaar attribuut in een horeca keuken. U kunt er niet alleen hygiënisch werken, maar ook ergonomisch biedt een RVS tafel veel voordelen. Natuurlijk zijn onze tafels verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Of u nu een blad wilt van drie meter of juist een smaller blad van een halve meter, wij helpen u graag met een inox werktafel op maat. Wij leveren werktafels van de merken CombiSteel, Vogue en GastroM, stuk voor stuk merken van een uitstekende kwaliteit.

INOX tafels in diverse uitvoeringen

Wij kiezen altijd voor kwaliteit, daarom zijn alle werktafels uit ons uitgebreide assortiment professioneel uitgevoerd. Onze werktafels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Zoekt u een hoge of een lage tafel, een lange of een korte, een tafel met of zonder onderbouw? Waar u ook voor kiest, u ontvangt altijd een werktafel van topkwaliteit. U kunt kiezen voor een gelaste of flatpacked inox werktafel, met of zonder achteropstand of onderschap. Wilt u graag een werktafel die u kunt inklappen of zoekt u juist een vaste basis in uw horeca keuken? Bij ons vindt u elk denkbaar model.

RVS werktafels op maat

Als u een horeca werktafel aanschaft wilt u daar natuurlijk op een ergonomische manier op werken. De hoogte en de breedte moeten in orde zijn voor de functie die de tafel heeft. Ook het aantal op te bergen materialen dat u nodig heeft voor uw werk moet goed te organiseren zijn. Vanzelfsprekend wilt u ook een tafel die eenvoudig te onderhouden is en die lang mooi blijft. Onze tafels zijn kras- en stootvast. Ze zijn van een stevige en stabiele kwaliteit en bieden een lange levensduur. Ze bieden u exact wat u nodig heeft en blijven in alle omstandigheden optimaal functioneren. Zo heeft u altijd de juiste werktafel voor iedere job.

Voor iedere onderneming een inox werktafel

Inox werktafels zijn niet alleen geschikt voor horeca keukens en slagerijen, maar ook voor andere bedrijven die behoefte hebben aan een stevige, duurzame en hygiënische werkplek. Cateringbedrijven, barbershops, tattooshops, bloemenwinkels en dierenklinieken maken bijvoorbeeld ook veel gebruik van inox werktafels.

In de horeca is een inox werktafel essentieel voor een efficiënte en hygiënische werkomgeving. De tafel is bestand tegen vocht en chemicaliën, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is en er geen bacteriën kunnen groeien. Bovendien zijn inox werktafels zeer stevig en kunnen ze zware belastingen dragen, waardoor ze ideaal zijn voor het bereiden van voedsel.

Ook in slagerijen is een inox werktafel onmisbaar. Hier worden dagelijks grote hoeveelheden vlees verwerkt, en het is daarom belangrijk dat de werkplek hygiënisch is en gemakkelijk schoon te maken is. Een inox werktafel biedt deze voordelen en is bestand tegen scherpe messen en andere snijdende voorwerpen.

Cateringbedrijven hebben vaak behoefte aan een stevige en hygiënische werkplek om eten te bereiden en te presenteren. Inox werktafels zijn perfect voor deze toepassing omdat ze eenvoudig te reinigen zijn en bestand zijn tegen zware belastingen.

Ook in andere bedrijven, zoals barbershops, tattooshops, bloemenwinkels en dierenklinieken, is een inox werktafel een goede keuze. In barbershops en tattooshops wordt vaak gewerkt met scherpe voorwerpen en vloeistoffen, en inox werktafels bieden een veilige en hygiënische werkplek. In bloemenwinkels wordt gewerkt met planten en bloemen die nat kunnen zijn, en inox werktafels zijn bestand tegen vocht en gemakkelijk schoon te maken. In dierenklinieken worden ook vaak vloeistoffen gebruikt, en een inox werktafel zorgt voor een hygiënische en veilige werkplek.

Kortom, inox werktafels zijn geschikt voor veel verschillende bedrijven en bieden tal van voordelen. Ze zijn stevig, duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Of je nu een horeca onderneming runt, een slagerij hebt, cateringdiensten aanbiedt, of een ander bedrijf runt dat behoefte heeft aan een stevige en hygiënische werkplek, een inox werktafel is een slimme investering die zichzelf snel zal terugverdienen.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...