Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Horeca fornuizen 

Horeca fornuizen zijn in geen enkele horeca gelegenheid een overbodige luxe. Of u nu een kleine of grote horeca omgeving heeft, een fornuis komt altijd van pas. Natuurlijk heeft u bij ons de keuze uit diverse soorten fornuizen en welke u kiest is afhankelijk van wat u nodig heeft. Heeft u een druk restaurant of een kleine brasserie? Bereidt u met regelmaat veel gerechten of juist maar enkele? In ons assortiment vindt u fornuizen voor restaurants en bedrijfskeukens maar ook voor cafés of bijvoorbeeld een brasserie. Wij bieden fornuizen voor ieder budget en iedere horeca gelegenheid, waar elke professionele kok graag mee kookt. 

De diverse uitvoeringen van onze horeca fornuizen 

Of u nu een groot of een klein horeca fornuis wilt aanschaffen, natuurlijk verwacht u wel kwaliteit. Met de horeca fornuizen uit ons assortiment kiest u altijd voor een gerenommeerd merk en daardoor bent u verzekerd van een hoge klasse en deugdelijkheid. Zoekt u een klein horeca fornuis of juist een groot tafelmodel? U heeft de keuze uit fornuizen van één of meerdere zones. Natuurlijk hebben wij ook fornuizen die zijn voorzien van een oven. U kunt kiezen voor elektrisch koken, een gasfornuis of een infrarood fornuis. Uiteraard blijft al onze apparatuur op een constante temperatuur en kunt u vertrouwen op een uitstekend product. 

Welk horeca fornuis gaat u kiezen? 

Voor welk horeca fornuis u uiteindelijk gaat kiezen hangt volledig af van uw behoeften. Heeft u een kleine of een grote keuken? Is het fornuis een aanvulling op een volledig ingerichte keuken of moet uw keuken nog volledig worden ingericht? Een klein fornuis dat u op een werktafel kunt plaatsen kan ideaal zijn voor een keuken die grotendeels is ingericht. Wilt u liever veel opbergruimte onder uw fornuis en heeft u de ruimte om uw keuken in te delen zoals u wilt? Dan is een groot fornuis een ideale optie. Natuurlik kiest u ook voor het juiste aantal pitten waarmee u de meest uitgebreide gerechten kunt bereiden.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...