Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Een drankendispenser is een essentieel item voor elke horecagelegenheid die een ontbijtbuffet, all-you-can-eat restaurant, of bed and breakfast serveert. Of u nu een kleine bed and breakfast runt of een groot hotel, een drankendispenser maakt het gemakkelijker om drankjes te serveren aan uw gasten. Er zijn twee soorten drankendispensers: een dispenser met koelelementen en een elektrisch gekoelde dispenser.

Een drankendispenser met koelelementen is een handige optie als u geen toegang hebt tot een stopcontact in de buurt van de dispenser. De koelelementen houden de drank koud, zonder dat u de dispenser op een stroombron hoeft aan te sluiten. Een koelelement dispenser heeft meestal een capaciteit van 5 liter of 2x 5 liter en is geschikt voor sappen en melk. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, u hoeft alleen maar de drank in de dispenser te gieten en het koelelement te plaatsen. Het koelelement zorgt ervoor dat de drank tot urenlang koud blijft, waardoor uw gasten kunnen genieten van een verfrissend drankje tijdens hun ontbijt.

Een elektrisch gekoelde drankendispenser is een andere optie als u liever een dispenser gebruikt die op stroom werkt. Elektrisch gekoelde dispensers zijn meestal groter dan koelelement dispensers en hebben een capaciteit van ongeveer 5 liter of meer. Deze dispensers zijn perfect voor het serveren van sappen en melk, omdat ze de drank koel houden zonder dat er ijs of koelelementen nodig zijn. Dit zorgt ervoor dat de drank constant gekoeld blijft, wat vooral belangrijk is als u een ontbijtbuffet serveert dat de hele ochtend loopt.

Kortom, een drankendispenser met koelelementen of elektrisch gekoeld is een essentieel item voor elk hotel, bed and breakfast of all-you-can-eat restaurant. Het biedt een handige en efficiënte manier om drankjes te serveren aan uw gasten en zorgt ervoor dat de drankjes constant koud blijven. Of u nu kiest voor een koelelement dispenser of een elektrisch gekoelde dispenser, uw gasten zullen blij zijn met een verfrissend drankje tijdens hun ontbijt of maaltijd.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...