Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Bij Horeca Koeling vindt u professionele en voordelige disposables zoals: koffiebekers, ijsbekers, bierglazen, wijnglazen, limonadeglazen, patatbakjes, rietjes, oosterse take away, pizzadozen, amuse fingerfood disposables, vleesschaaltjes, noem het maar op! 

Wegwerp artikelen zijn eenvoudig en functioneel in gebruik en zijn bovendien hygiënisch bij het consumeren, bewaren of transporten van levensmiddelen. Ons grote assortiment disposables is erop gericht om de voedselproducten of dranken zo lang mogelijk vers en op de juiste temperatuur te houden. De disposables die wij aanbieden zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar, met of zonder patroon erop.

Materialen: Er is keus uit verschillende materialen bv 100% duurzaam suikerriet, bamboe, palmblad, hout, karton, karton ( Virgin Fibre) maar ook plastic PS, PP, PLA, LDPE, EPS, Aluminium enz.

100% duurzaam: materiaal afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, zonder toevoeging van gerecycled materiaal, gegarandeerd voedselveilig, composteerbaar. Product normen / Certificatie: FSC gecertificeerd - TUV gecertificeerd

100% Fair: U wilt uw snacks en gerechten meegeven in een duurzame en stijlvolle verpakking? Dan is 100% FAIR de perfecte oplossing. Geproduceerd van FSC® gecertificeerd karton Voorzien van een vetwerende coating op waterbasis 100% composteerbaar en recyclebaar volgens de Europese norm 13432. Deze lijn is in nauwe samenwerking met diverse food professionals ontwikkeld, dankzij deze samenwerking is het frietbakje met aanhangend sausvakje tot stand gekomen. Zie ons totale assortiment binnen het 100% FAIR concept.

PP = Polypropyleen: PP staat voor polypropeen of polypropyleen en is vrijwel onbreekbaar plastic. Polypropyleen is te her gebruiken als grondstof, het is namelijk een oliehoudend materiaal dat te recycleren is.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...