Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Ontdek onze veelzijdige kinderstoelen: Stapelbaar, perfect voor restaurants, bistro's en andere horecagelegenheden. Of je nu kiest voor hout of kunststof, onze kinderstoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en bieden een praktische en stijlvolle oplossing voor jonge gasten.

Ruimtebesparend en functioneel ontwerp: Onze kinderstoelen zijn stapelbaar, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit is ideaal voor horecagelegenheden met beperkte ruimte. Daarnaast zijn ze ontworpen met functionaliteit in gedachten, met een stevige constructie en een comfortabele zitting, zodat kinderen veilig en comfortabel kunnen zitten.

Keuze uit hout of kunststof: Of je nu de warme uitstraling van hout verkiest of de duurzaamheid van kunststof nodig hebt, wij bieden beide opties aan. Onze houten kinderstoelen voegen een rustieke en natuurlijke sfeer toe aan jouw etablissement, terwijl onze kunststof stoelen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Kies de materiaaloptie die het beste past bij jouw stijl en behoeften.

Diverse kleurenopties: We begrijpen dat het belangrijk is om een kindvriendelijke omgeving te creëren die aansluit bij jouw interieur. Daarom bieden wij diverse kleurenopties aan voor onze kinderstoelen. Of je nu op zoek bent naar neutrale tinten die passen bij een elegant interieur of speelse kleuren die aantrekkelijk zijn voor kinderen, wij hebben de juiste kleur die past bij jouw stijl.

Duurzaamheid en veiligheid: Onze kinderstoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik in drukke horecagelegenheden. Je kunt erop vertrouwen dat onze kinderstoelen de nodige ondersteuning en stabiliteit bieden voor jonge gasten, terwijl ze tegelijkertijd gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn.

Upgrade jouw horeca-ervaring vandaag nog: Verbeter de gastvrijheid in jouw restaurant, bistro of andere horecagelegenheid met onze kinderstoelen. Hun stapelbaarheid, materiaalkeuze en kleuropties bieden een veelzijdige oplossing die past bij jouw specifieke behoeften en interieur. Creëer een kindvriendelijke omgeving waarin zowel ouders als kinderen zich welkom voelen.

Kies vandaag nog voor onze kinderstoelen en geef jouw horecagelegenheid een stijlvolle en praktische upgrade. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de perfecte kinderstoelen voor jouw bedrijf te vinden.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...