Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Barkoelkast

Bent u op zoek naar een barkoelkast om al uw heerlijke dranken in tentoon te stellen? Of wilt u de barkoelkast gebruiken om in uw hotelkamers te plaatsen? Dan zit u bij Horeca Koeling goed! In ons ruime assortiment vindt u meerdere merken van topkwaliteit die barkoelkasten aanbieden van verschillende formaten en deurmodellen. Dit alles tegen de laagste prijzen.

Welk koelsysteem is mogelijk voor een barkoelkast?

Bij een barkoelkast is het mogelijk om zowel een statische als een geforceerde koeling te hebben. Wat is het verschil?

  • Bij een statische koeling circuleert er geen (koude) lucht door de barkoelkast. Hierdoor is het mogelijk dat er meetbare temperatuurverschillen zijn.
  • Bij een geforceerde koeling wordt de lucht in de barkoelkast door een ventilator verspreid. Hierdoor komt de koelkast snel op temperatuur en blijft dat ook zo.

Buiten verschillende koelsystemen is het bij ons ook mogelijk om andere horeca apparatuur aan te schaffen, zoals fornuizen.

Hoe werkt ontdooiing?

Door het koelen van de koelvitrine, of een andere koeling, ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koelvitrine zodat de producten in uw horecaonderneming optimaal gekoeld blijven. Er zijn twee verschillende manieren van ontdooien:

  • Bij de normale ontdooicyclus wordt de compressor automatisch een aantal keer per dag uitgeschakeld. Hierdoor kan het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten, maar stijgt de temperatuur in de koelkast wel tijdelijk.
  • Bij heetgas ontdooiing, een energiebesparende techniek is, wordt een aantal keer per 24 uur de verdamper voor een paar seconden warm gemaakt. Hierdoor smelt het aangevroren ijs direct terwijl de temperatuur nauwelijks stijgt. Hierdoor wordt de kwaliteit van uw producten beter bewaard.

De beste service van België

Bij Horeca Koeling geniet u van de beste service van België! Wij hebben niet alleen een zeer snelle bezorging, u heeft altijd de geld terug prijsgarantie mochten producten niet aan uw wensen voldoen. Wilt u graag een professioneel advies over de aankoop van een koeling of andere apparatuur? Neem dan contact op met onze horeca adviseurs via 038081172. Wij zijn u graag van dienst!

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...