Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Horeca frigo

In de horecawereld is een frigo op verschillende manieren in te zetten. Zo is het mogelijk om deze koeling te gebruiken onder de bar, maar ook als minibar in een hotel functioneert deze kleine koelkast goed. Bij Horeca Koeling heeft u keuze uit diverse frigo’s van gerenommeerde merken zoals ScanCool, Polar en CombiSteel. Daarnaast kiest u uit verschillende soorten en maten. In ons uitgebreide assortiment vindt u zeker de passende frigo voor uw horecagelegenheid.

Vind de horeca frigo die perfect op uw wensen aansluit

Of u de horeca frigo nu in wilt zetten onder de bar in uw café of in de kamers van uw hotel, in onze 5-sterren webshop vindt u altijd een koeling die bij uw wensen aansluit. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit modellen met een glazen deur of met een dichte deur. Het eerste type is ideaal om gekoelde producten in te tonen aan uw klanten of om zelf gemakkelijk de voorraad in de gaten te houden. Het tweede type is wat discreter en staat bijvoorbeeld erg netjes op een hotelkamer. Ook wanneer u een grotere koeling nodig heeft, bent u bij Horeca Koeling op de juiste plaats. Zo vindt u in ons brede aanbod ook prachtige wandkoelingen waarin u diverse producten prachtig presenteert.

Persoonlijk advies bij het maken van uw keuze

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste frigo voor uw horecagelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 038081172. Onze medewerkers voorzien u graag van een passend persoonlijk advies. Weet u al precies welke horeca frigo perfect op uw wensen aansluit? Bestel deze dan direct online. Dan ontvangt u de koeling al snel en profiteert u van een kostenvrije verzending.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...