Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Zeer snelle bezorging
7 klanten in de winkel

Au-bain-Marie
Volgens de au-bain-marie methode wordt voedsel warm gehouden of verwarmd tot tegen het kookpunt. Omdat water niet warmer wordt dan maximaal 100°C, kunnen uw gerechten nooit aan de kook kunnen raken. Het voordeel van de elektrische bain-marie is dat u de temperatuur traploos kan instellen zodat uw product precies op de juiste temperatuur is en blijft. Het voordeel van een Bain Marie op brandpasta is dat deze zonder stroomaansluiting te gebruiken is. De brandpasta is los verkrijgbaar in veilige blikvorm. Hierdoor ook zeer geschikt is voor cartering doeleinden. Zo zet u uw gasten heerlijke maaltijden voor die perfect op temperatuur zijn en blijven. Ideaal voor bijvoorbeeld eten tijdens een feestje. 

Wat is au-bain-marie precies?

Au-bain-marie is een eeuwenoude techniek en in der tijd een tijdrovend proces. Het water werd in een grote pan verwarmt waarin een kleinere pan geplaatst werd waarin het voedsel verwarmt of warm gehouden kon worden. Gelukkig hoeft dit allemaal niet meer en heeft horeca koeling elektrische bain marie en bain marie op brander pasta. Zo kunt u op een traditionele manier voedsel bereiden met het gemak van tegenwoordig.

Voedsel berijden door het verwarmen met behulp van elektrische au-bain-marie bakken is een nog vrij nieuwe techniek. Heeft u vragen over deze nieuwe kooktechniek of over een van onze andere producten? Wij beantwoorden deze vragen graag als u belt naar  038081172

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koeling aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koeling Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!