Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Bewaar uw producten hygiënisch en overzichtelijk in een  voedselbak. Door het gebruik van voedseldozen verminderd u het risico op kruisbesmetting. Voedselbakken worden geleverd met en zonder deksel en in verschillende inhoudsmaten. De Vogue CF021 heeft een maataanduiding en is bestand tegen temperaturen van -40 tot +100 graden. Ook zijn er bij deze bakken kleurgecodeerde luchtdichte deksels te bestellen. U ziet dan precies wat er in de bak zit. De meeste voedselbakken zijn magnetron en vriezer bestendig. Het merk Araven heeft een paarse allergenen doos die ook in de medische industrie wordt gebruikt. Op de doos zit een permanent label waarop de allergenen zijn aangegeven. Voedseldozen zijn er in verschillende materialen zoals Polycarbonaat, Polypropyleen, Polyethyleen, ABS en siliconen.

Weckpotten

Ontdek onze veelzijdige collectie weckpotten, verkrijgbaar in diverse formaten van 250 ml tot 4 liter, elk met een sluitingsoptie die perfect past bij jouw behoeften: een deksel met metalen clip en rubberen rand of een schroefdeksel.

Duurzaamheid en Functionaliteit
Onze weckpotten zijn gemaakt van hoogwaardig glas dat bestand is tegen hitte en kou, waardoor ze geschikt zijn voor het bewaren van verschillende soorten voedsel, zoals jams, sauzen, augurken en meer. De metalen clip en rubberen rand sluiting zorgen voor een luchtdichte afsluiting, waardoor de inhoud langer vers blijft.

Gemakkelijk in Gebruik
Met het handige metalen clipsysteem en de rubberen rand sluiting zijn onze weckpotten eenvoudig te openen en te sluiten, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik in de keuken. De schroefdeksels bieden ook een betrouwbare afsluiting en zijn gemakkelijk vast te draaien voor een luchtdichte verzegeling.

Veelzijdigheid en Stijl
Of je nu kiest voor een kleine weckpot van 125 ml of een grote van 4 liter, onze collectie biedt opties voor elke behoefte. Daarnaast zijn onze weckpotten niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het klassieke ontwerp past goed in elke keuken en is perfect voor het presenteren van zelfgemaakte lekkernijen of als decoratief element.

Praktisch en Betrouwbaar
Onze weckpotten zijn ontworpen met het oog op praktisch gebruik en betrouwbaarheid. Ze zijn vaatwasserbestendig, wat zorgt voor een gemakkelijke reiniging, en de stevige constructie zorgt ervoor dat ze lang meegaan, zelfs bij dagelijks gebruik.

Kies voor onze weckpotten met een metalen clip en rubberen rand sluiting of een schroefdeksel en geniet van de veelzijdigheid, duurzaamheid en stijl die ze bieden. Met hun handige sluitingsopties zijn onze weckpotten de perfecte keuze voor het bewaren van al jouw favoriete lekkernijen.

Deegkratten

Ontdek onze duurzame deegkratten, speciaal ontworpen om pizzadeeg of deegbolletjes te laten rijzen en te bewaren. Deze kratten zijn ideaal voor gebruik in professionele keukens, pizzeria's, bakkerijen of thuisbakkers die op zoek zijn naar een handige oplossing voor het laten rijzen van deeg.

Optimale Rijzing en Bewaring
Onze deegkratten bieden de perfecte omgeving voor het rijzen van deeg, waardoor het deeg gelijkmatig kan rijzen en een optimale textuur en smaak kan ontwikkelen. De kratten zijn ontworpen om de luchtstroom te bevorderen, waardoor het deeg goed kan ademen en rijzen.

Stapelbaar Ontwerp
Dankzij het stapelbare ontwerp zijn onze deegkratten ruimtebesparend en gemakkelijk op te bergen, zelfs in kleine keukens of op drukke werkbladen. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in omgevingen waar ruimte beperkt is, terwijl ze toch voldoende capaciteit bieden voor grote hoeveelheden deeg.

Optionele Deksel Beschikbaar
Voor extra gemak en hygiëne is een passende deksel apart verkrijgbaar. Deze deksel zorgt ervoor dat het deeg veilig en beschermd blijft tijdens het rijzen, terwijl het ook helpt om ongewenste verontreinigingen buiten te houden. De deksel sluit perfect aan op de krat, waardoor een luchtdichte afsluiting wordt gegarandeerd.

Duurzaam en Gemakkelijk te Reinigen
Onze deegkratten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal dat duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en bestand is tegen dagelijks gebruik in drukke keukens. Ze kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en afwasmiddel, waardoor ze snel klaar zijn voor hergebruik.

Kies voor onze deegkratten en maak het rijzen van deeg een eenvoudige en efficiënte taak in jouw keuken of bakkerij. Met hun stapelbare ontwerp, optionele deksel en duurzame constructie zijn onze deegkratten de ideale keuze voor elke bakprofessional.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...