Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Zeer snelle bezorging
5 klanten in de winkel

Koelkisten

Wanneer u voor uw horecazaak een koelkist of koelkoffer nodig heeft, vindt u deze gegarandeerd bij Horeca Koeling. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment professionele koel- en vrieseilanden van bekende merken zoals NordCap, Liebherr, Oscartielle en Isa. De ruime koelkisten en koelkoffers bieden de beste koelcapaciteit voor uw horecagelegenheid, of dat nu een restaurant, bar, kantine of café is. Er worden zelfs koeleilanden bij ons besteld door grotere kantoren en hotels.

Een koeltechnische en professionele koelkist of koelkoffer

Koeleilanden zijn zowel in een open als een dichte variant te leveren, zoals bijvoorbeeld met een glasdeksel. Een koeleiland is ideaal om allerlei etenswaren of dranken vers te bewaren. Het is zelfs mogelijk om het koeleiland automatisch te laten ontdooien, zodat u hem daarna eenvoudig schoonmaakt. Bij Horeca koeling bieden we professionele koeleilanden in diverse afmetingen en uitvoeringen. Een koeleiland heeft automatische ontdooiing, dit kan elektrisch of met heetgas ontdooiing. Daarnaast is een koelkist of koelkoffer altijd in geforceerde uitvoering uitgevoerd. Lees hieronder meer uitleg over een geforceerde koeling.

Verschillende soorten koeleilanden

De merken Isa, Oscartielle en Fiji zijn vooraanstaand op het gebied van koeleilanden. Zo heeft de Isa VMS 125 STD een automatische ontdooiing door de compressorstop en een automatische dooiwaterverdamping. Daarnaast heeft de omkasting rechte profielen waardoor dit koeleiland ideaal geschikt is voor het kiezen van bestickering naar keuze. Dit koeleiland heeft bovendien een garantie van twee jaar.

Een koeleiland met circulatiekoeling

Een ander geliefd model in de commerciële horeca is de professionele koelkist van Fiji. Dit koeleiland beschikt onder andere over een circulatiekoeling die ideaal is voor de koeling van voorverpakt vlees, fruit of zuivelproducten. Daarnaast heeft dit eiland een elektronische bediening met digitale thermometer wat zorgt voor een optimale en eenvoudige functionaliteit. Deze variant is ook beschikbaar in een energiebesparende uitvoering.

Geforceerde koeling (geventileerde koeling) en ontdooiing

Bij een geforceerde koeling, ook wel dynamische koeling genoemd, wordt de lucht door een ventilator verspreid. Het voordeel hiervan is dat de koelkast snel op temperatuur komt. Pas wel op dat er niet teveel ventilatie is zodat grondstoffen niet uitdrogen. Bij de diverse A-merken is vaak ook de luchtvochtigheid geregeld. De voordelen van een koelkist of koelkoffer met geforceerde koeling zijn:

  • Krachtige koeling
  • De koeling is snel weer op temperatuur
  • De temperatuur is overal gelijk
  • Condens aanslag is minimaal

Daarbij heeft u de keuze tussen modellen met een normale ontdooicyclus of met heetgas ontdooiing. Bij een normale ontdooicyclus wordt de compressor een aantal keer per dag voor enkele minuten uitgeschakeld. Bij heetgas ontdooiing wordt de verdamper een paar keer per dag voor enkele seconden warm gemaakt. Beide vormen van ontdooiing zorgen ervoor dat aangevroren ijs smelt.

Eenvoudig online een koelkist of koelkoffer bestellen

Wilt u meer informatie over onze koelingen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte koelkist of koelkoffer voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op door te bellen naar 038081172 en wij helpen u graag. Weet u al precies welke koelkist of koelkoffer u wilt kopen? Bestel deze dan eenvoudig online en profiteer van een kosteloze en snelle levering.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koeling aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koeling Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!