Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Zeer snelle bezorging
8 klanten in de winkel

Koelkist

Wanneer u voor uw horecazaak een koelkist of koelkoffer nodig heeft, vindt u deze gegarandeerd bij Horeca Koeling. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment professionele koel- en vrieseilanden van bekende merken zoals NordCap, Liebherr, Oscartielle en Isa. De ruime koelkisten en koelkoffers bieden de beste koelcapaciteit voor uw horecagelegenheid, of dat nu een restaurant, bar, kantine of café is. Er worden zelfs koeleilanden bij ons besteld door grotere kantoren en hotels.

Een koeltechnische en professionele koelkist of koelkoffer

Koeleilanden zijn zowel in een open als een dichte variant te leveren, zoals bijvoorbeeld met een glasdeksel. Dit is een zeer geschikte manier om allerlei etenswaren of dranken vers te bewaren. Het is zelfs mogelijk om het koeleiland automatisch te laten ontdooien wanneer u dit wenst  schoon te maken. Elk koeleiland in het gamma is namelijk uitgerust met automatische ontdooiing, hetzij elektrisch of via heetgasontdooiing.

Verschillende soorten koeleilanden

De merken Isa, Oscartielle en Fiji zijn vooraanstaand op het gebied van koeleilanden. Kiest u bijvoorbeeld voor  de Isa VMS 125 STD? Dan kiest u voor een koeleiland uitgerust met een automatische ontdooiing door de compressorstop en een automatische dooiwaterverdamping. Ook profiteert u daarbij van twee jaar garantie en een omkasting met rechte profielen, perfect voor bestickering op maat.

Een koeleiland met circulatiekoeling

Ook de professionele koelkist van Fiji wordt vaak gekozen door horecazaken. Deze koeling is voorzien van een elektronische bediening en een digitale thermometer voor een optimale performance. Dankzij de circulatiekoeling wordt zuivelproducten, fruit en vlees snel en efficiënt gekoeld. Deze koelkist is ook beschikbaar in een energiebesparende uitvoering.

Geforceerde koeling (geventileerde koeling) en ontdooiing

Bij een geforceerde koeling, ook wel dynamische koeling genoemd, wordt de lucht door een ventilator verspreid waardoor de koelkist snel de correcte temperatuur bereikt. Om uitdroging van de producten omwille van te veel ventilatie te vermijden, wordt de luchtvochtigheid in koelkisten van A-merken vaak geregeld. De voordelen van een koelkist of koelkoffer met geforceerde koeling zijn:

  • Krachtige koeling
  • De koeling is snel weer op temperatuur
  • De temperatuur is overal gelijk
  • Condensaanslag is minimaal

Daarbij heeft u de keuze tussen modellen met een normale ontdooicyclus of met heetgas ontdooiing. Bij een normale ontdooicyclus wordt de compressor een aantal keer per dag voor enkele minuten uitgeschakeld. Bij heetgas ontdooiing wordt de verdamper een paar keer per dag voor enkele seconden warm gemaakt. Beide vormen van ontdooiing zorgen ervoor dat aangevroren ijs smelt.

Eenvoudig online een koelkist of koelkoffer bestellen

Wilt u meer informatie over onze koelingen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte koelkist of koelkoffer voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op door te bellen naar 038081172 en wij helpen u graag. Weet u al precies welke koelkist of koelkoffer u wilt kopen? Bestel deze dan eenvoudig online en profiteer van een kosteloze en snelle levering.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...